Trouwfotos

Uw trouwfotos kunt u ook separaat van een eveneens mogelijke burgerlijke stand huwelijk op de burcht maken.

U kunt direct uw afspraak reserveren. Schrijf ons gewoon een e-mail naar info@burgbentheim.de.

De burcht als achtergrond voor uw trouwfotos — wat zijn de kosten?

De kosten voor trouwfoto’s bedragen € 110 voor maximaal 8 personen. Daartoe komende volwassene betaalt de toegangskosten van € 4,50, kinderen en jeugdigen (6 tot 14 jaar) kosten € 3,50 elk.
U betaalt op de dag van uw bezoek direct aan de burchtkassa (baar of EC-kaart).

Denk erom dat U de fotogaaf bestelt. Wij stellen slechts het terrein van de Burcht ter beschikking. Voor nadere informatie graag 05922/5160 opbellen

Wanneer is het schieten van de trouwfotos mogelijk en hoeveel tijd staat er tot uw beschikking?

Trouwfoto’s kunnen slechts gemaakt worden binnen de geldende openingstijden. Hoelang U hiervoor nodig heeft ligt aan U. Hier stellen wij geen tijdslimiet. De meeste gasten nemen hiervoor 2 à 3 uur.

In de maanden mei tot en met september vinden op vrijdag de burgerlijke stand trouwpartijen op terrein van de burcht plaats. Met in acht name ten aanzien van deze bruidsparen kunnen wij U de betreffende ruimten niet als achtergrond voor uw trouwfoto’s aanbieden.

Welke ruimten zijn toegankelijk voor de opname van uw bruidsfotos?

Gaarne  stellen wij voor uw foto opnamen de Ernst August salon in de Kronenburg open, daar vinden ook de huwelijken voor de burgerlijke stand plaats. Verder staan voor uw opnamen alle openbaar toegankelijke ruimten ter beschikking.

Neemt U wel in acht dat het meubilair in deze tentoonstellingsruimten niet benut wordt en dat het fotograferen in de Katharinenkerk niet toegestaan is.

Aangezien de prinsessentuin en een deel van de Kronenburg privé gebied is kunt U hier helaas geen opnamen maken. Maar er zijn zoveel mooie plekjes op de burcht dat er genoeg mogelijkheden overblijven voor prachtige bruiloftsfoto’s met de burcht als achtergrond. 

Neemt de aanwijzingen tijdens uw bezoek van de opzichters ter harte, zij zijn hiertoe bevoegd.

Hoe kan ik een afspraak voor bruiloft opname reserveren?

Slechts gemelde en door ons bevestigde afspraken voor bruiloftsfoto’s kunnen gegarandeerd plaatsvinden. Zonder reserveringsbevestiging, die U aan de burchtkassa moet tonen, kunnen wij U helaas geen toegang garanderen.

Als u een afspraak wilt maken voor een fotoshoot als onderdeel van uw bruiloft, stuur ons dan een e-mail naar info@burgbentheim.de.

Kanonnen op de muur van de Burcht © Andreas Richter

Privacy instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies en wisselt gegevens uit met partners. Bij verder gebruik wordt toestemming gegeven. Verdere informatie en aanpassing van de instellingen op elk moment onder Privacyverklaring.