Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke service te bieden. Als u doorgaat met surfen op de site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies .

×OK.

Trouwen in het kasteel

Bruiloften op kasteel Bentheim

De stijlvolle, historische Ernst-August-salon in de Kronenburg is in de periode van mei t/m september beschikbaar voor burgerlijke huwelijken. 

Bruidsparen kunnen hier elke vrijdag om 10.00 uur, 11.00 uur, 12.00 uur, 14.30 uur en 15.30 uur elkaar het jawoord geven. 

Uw trouwfotos kunt u  Sie auch unabhängig von einer standesamtlichen Trauung auf Burg Bentheim erstellen. 

Wat wordt er aangeboden?

Naast plaatsen voor het bruidspaar en de getuigen beschikt de zaal over nog 20 zitplaatsen. De gebruiksduur is maximaal 45 minuten.

Wat kost trouwen in het kasteel?

Afgezien van de wettelijke tarieven voor een burgerlijk huwelijk moet voor het gebruik van de zalen een vergoeding van € 330,00 ('s ochtends) resp. € 410,00 ('s middags) worden betaald. Hierbij zijn alle verdere diensten inbegrepen. De vergoeding is ook bedoeld voor de toestemming om in de vertrekken en op de binnenplaats te fotograferen.

Kan iedereen in het kasteel trouwen?

Trouwen in kasteel Bentheim kan natuurlijk ook als u niet in Bad Bentheim woont. Hiervoor moet u de huwelijksvoltrekking wel bij de burgerlijke stand van uw woonplaats aanmelden. Dit is op zijn vroegst 6 maanden voor de geplande huwelijksdatum mogelijk. Informatie over welke documenten voor een burgerlijk huwelijk benodigd zijn, is verkrijgbaar bij uw plaatselijke ambtenaar van de burgerlijke stand.

Afspraken en reservering

Reserveringen voor een huwelijk in het kasteel Bentheim zijn op zijn vroegst mogelijk vanaf oktober voor het daarop volgende jaar.

Standesamt Bad Bentheim

Schloßstraße 2 · 48455 Bad Bentheim
Telefon +49 5922 73 23
Fax + 49 5922 73 25
standesamt@stadt-badbentheim.de

Meer informaties m.b.t. routebeschrijvingen, parkeerplaatsen en andere organisatorische vragen krijgt u na een bindende reservering en als alle benodigde documenten gereed zijn.

Ernst-August-Salon