Fotograferen binnen het Kasteel

Graag kunt u foto’s van het kasteel  voor privégebruik opnemen en deze op uw privé webpagina of in een fotoforum plaatsen. Het opnemen van foto’s voor commerciele doeleinden is niet toegestaan en moet worden aangevraagd. 

Hier kunt u fotoopnames voor commerciele doeleinden aanvragen: info@burgbentheim.de 

In de maanden april/mei tot en met september vinden op vrijdagen en soms op zaterdagen burgerlijke huwelijken plaats op het kasteelterrein. Uit respect voor de bruidsparen kunnen we u het kasteel op deze data dus niet aanbieden als achtergrond voor uw trouwfoto's of uw fotoshoot. De data waarop huwelijken plaatsvinden en er dus geen fotosessies kunnen worden gehouden, vindt u hier.

Trouwen  & Bruidsfotografie

In het kader van uw burgerlijke huwelijk binnen het kasteel neemt u uw trouwfotos gratis op. 

Alternatief kunt u ook alleen voor  Bruidsfotografie reserveren. 

Fotos online plaatsen 

Als u foto’s van het kasteel op uw privé webpagina wilt zetten gebruikt a.u.b. foto’s met 72 dpi en let a.u.b.  op dat de lengte van de pagina minder is. Bovendien vragen we u om aan te geven waar u het foto heeft opgenomen met een link naar  www.kasteel-bentheim.nl.

 

De top van de wachttoren © Andreas Richter

Privacy instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies en wisselt gegevens uit met partners. Bij verder gebruik wordt toestemming gegeven. Verdere informatie en aanpassing van de instellingen op elk moment onder Privacyverklaring.